Umeå universitet #throughglass

Del 6: I detta blogginlägg visar jag några bilder från den riktigt varma och sköna Brittsommardagen den 3 oktober. Bilderna är tagna på campus och enbart fotade med Google Glass.

Torsdagen den 3 oktober var en sådan där otroligt varm och skön dag i oktober som man bara vill njuta till fullo av innan höstrusket och vintern gör sitt riktiga intåg. Denna dag var en riktig Brittsommardag. Jag var helt enkelt bara tvungen att gå ut en sväng på lunchen och fota lite. Det absolut smidigaste sättet var ju naturligtvis att ta med mig mina Google Glass. Med Google Glass på huvudet har man med sig kameran oavsett åt vilket håll man tittar och kan mycket snabbt ta en bild. Eftersom Google Glass är röststyrd behöver man bara titta åt det håll man vill ta ett foto och sedan säga ”Ok glass, take a picture”. Det går på sekunden så är fotot taget.

 

På vägen mötte jag två av mina kollegor, Leif Marklund och Krister Lindwall. De hade precis varit och köpt sig varsin glass dagen till ära. Ett foto av de två glassätande universitetslärarna var ju bara ett måste.

 

Alla foton som man tar med Google Glass taggas med #throughglass automatiskt.

#throughglass

Leif och Krille

Dammen Dammen2 Dammen3 Dammen4 Flaggor Förvaltningshuset  Norrskenet Sammhällsvetarhuset Sammhllsvetarhuset2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *